Företagsstäd i Växjö och Jönköping

Våra företagstjänster

Med fokus på miljö och kvalitet och ett brett utbud av tjänster ser vi till att era lokaler alltid ser välvårdade ut. Rena och välvårdade lokaler leder till en bättre arbetsmiljö.
Med kunniga, utbildade och serviceinriktade medarbetare hjälper vi er att hålla det välstädat på hela arbetsplatsen alla dagar i veckan.

Som företagskund hos oss så träffas vi och går igenom vilka tjänster ni är i behov av och vilka upplägg som passar ert företag bäst.

Alla företag har såklart olika behov och när vi har skräddarsytt en lösning specifikt för ert företag så upprättar vi ett avtal.

Miljö, kvalitet och arbetsmiljö

Vi arbetar alltid målmedvetet för att vi ska påverka miljön så lite som möjligt när vi utför våra uppdrag. Det kan gälla allt ifrån valet av produkter och hur de används på bästa sätt, till hur vi genomför städningens alla moment.

Fröken Rut Städ är ett städföretag i Växjö med lång erfarenhet inom miljövänlig städning för såväl företags- som privatkunder. Våra vanligast återkommande uppdrag är hemstädning, flyttstädning och lokalvård.

Oavsett vilken typ av städtjänster du anlitar oss för, lämnar vi full garanti på utfört arbete. Fröken Rut Städ är ansvarsförsäkrade och samtliga anställda är belagda med sekretessavtal för din trygghet. Vår personal är utbildad inom lokalvård och har goda erfarenheter i att städa miljövänligt.

Fröken Rut Städ

Kontakta oss

Har du frågor eller synpunkter kring vår service eller vill du veta mer om oss? Tveka inte på att kontakta oss på något av sätten nedan.

Hem