Trappstäd i Växjö och Jönköping

En välstädad trappuppgång borgar för hög säkerhet.

Trappstädning

En välstädat trappupp gång borgar för hög säkerhet och liten risk för halkolyckor. Välstädade trappor bidrar dessutom till ökad trivsel för de som vistas där och ger en positiv första intryck för besökare.

Fröken Rut Städ utför trappstädning åt Bostadsförmedlingar, Fastighetsförvaltare, och Fastighetsägare m.m. För våra kunder är det viktigt att veta när trappstädningen utförs och därför har vi tydliga städschema och kunskapen och erfarenheten som gör att vi kan städa Era trapphus väl och bekymmersfri.

Inom området trapp- och fastighetsstäd ingår många olika städ område, så vi tillhandahåller helhetslösningar och serviceavtal anpassade för just din fastighet, samt utökar gärna städningen efter dina önskemål. Vår målsättning är att ge bästa service med stor engagemang och skapa och tillhandahålla långsiktigt kvalitet.

Hög kvalitet till rimligt pris
Hög säkerhet och trygghet
Nöjd kund-garanti på alla uppdrag
Företaget är ansvarsförsäkrat
Inga inställelseavgifter.
Samma städerska vid alla städtillfällen

Miljö, kvalitet och arbetsmiljö

Vi arbetar alltid målmedvetet för att vi ska påverka miljön så lite som möjligt när vi utför våra uppdrag. Det kan gälla allt ifrån valet av produkter och hur de används på bästa sätt, till hur vi genomför städningens alla moment.

Fröken Rut Städ

Kontakta oss

Har du frågor eller synpunkter kring vår service eller vill du veta mer om oss? Tveka inte på att kontakta oss på något av sätten nedan.

Hem