HEMSTÄDNING VÄXJÖ

Fröken Rut en städfirma som med lång erfarenhet, hög kvalitet och för ett rimligt pris utför hemstädning i Växjö med omnejd.
Förutom hemstädning erbjuder vi även flyttstädning.

Hemstädning Växjö
Hemstäd Växjö

Hemstädning i Växjö till ett fast pris

För många måsten och för få timmar är ett vanligt problem idag, och då inte minst för småbarnsföräldrar. Vi är en städfirma som erbjuder hemstädning i Växjö med omnejd vilket underlättar din vardag. Tänk dig känslan och lugnet som infinner sig av att komma hem till ett nystädat hem, vecka efter vecka.

Hemstädning med RUT-avdrag

Fråga gärna oss om vad RUT-avdraget innebär för dig. Skattereduktion med hjälp av skatteverket är till för att fler ska ha råd att underlätta sin vardag och bidrar samtidigt till att fler jobb skapas. Livspusslet är inte alltid helt lätt att lösa, och då främst för er med barn. Skola, fritids, fritidsaktiviteter, handling och middagar är några av dom fritidsbestyr som ofta är komplicerade att lösa

för den som samtidigt arbetar heltid. Vill du läsa mer om skattereduktion och RUT-avdrag, gör du det här.

För att du ska känna dig trygg strävar vi alltid efter att det varje gång ska vara samma medarbetare som städar hemma hos dig. Fröken Rut Städ har försäkringar som täcker eventuella skador på egendom som Fröken Rut Städs medarbetare orsakar. Vår medarbetare är försäkrade under arbetstid samt på väg till och från arbetet.

Vi innehar F-skattesedel.
Momsregistrerade.
Ansvarsförsäkrade